Komfort för mitt hem

Utveckla ditt företag - gå med i Vaillant-nätverket

Letar du efter en stark partner vid din sida? Vi har ett helt nätverk för dig. Som Vaillant-partner drar du nytta av nästan 150 års erfarenhet från ett av de ledande företagen inom förnybar värme, kyla och ventilation. Läs mer om fördelarna med att bli en del av vårt team - såsom snabb tillgång till reservdelar, utbildningar och efterförsäljning.

Vaillant-partner och Vaillant-medarbetare hälsar på varandra

Bli starkare - låt oss vara en del av ditt team

Du vill koncentrera dig på att utveckla din verksamhet. Därför stöttar vi dig i ditt dagliga arbete med vårt omfattande nätverk och tekniska expertis. Dra nytta av vår stora produktportfölj och ett stort utbud av tjänster och verktyg som underlättar ditt dagliga arbete. Som en del av ditt team tillhandahåller vi de resurser som gör din dagliga verksamhet inte bara enklare, utan också mer lönsam.

Personlig försäljningsrepresentant

Vår försäljningsrepresentant är din kontaktperson och hjälper dig i alla faser av försäljningsprocessen för våra produkter och tjänster.

Showroom och utbildningscenter

Bli expert: I vårt showroom kan du uppleva produkterna live. I utbildningscentrat får du sedan lära dig allt du behöver för din rådgivning, planering och installation.

Serviceingenjörer

Din rådgivare i det dagliga arbetet: Våra kvalificerade specialister kan produkterna utan och innan och finns där för att hjälpa dig med sin expertis.

Grossistlager

Kvalitet på lager: Våra grossistlager garanterar dig snabb tillgång till produkter och reservdelar.
Bara ett steg bort för att stärka din verksamhet som Vaillant-partner. Bli en del av teamet.

Ett partnerskap du kan lita på

Förutom ett starkt team erbjuder vi också en produktportfölj som täcker alla behov i dina kunders värmesystem. Din dagliga verksamhet löper lika smidigt som våra produkter fungerar tillsammans, eftersom våra verktyg och tjänster hjälper dig att hitta snabba och målinriktade lösningar. Vad du kan förvänta dig som partner:

Installatör och servicetekniker från Vaillant installerar en värmepump.

Planeringsverktyg

Våra planeringsverktyg ser till att du håller dig organiserad under alla faser av planeringen. Oavsett om det gäller tillgång till kundspecifika dokument eller att sammanställa den perfekta offerten. Med våra verktyg ligger du alltid steget före.

Utbildningar

Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningsprogram för att hålla dig uppdaterad och få ditt arbete gjort så effektivt som möjligt. Besök utbildningar på plats eller använd våra e-learnings, som gör att du kan lära dig när och var du vill. Med våra utbildningsprogram kan du bli en expert och alltid uppfylla framtida tekniska standarder.

Listning i lokal sökning efter installatörer

En plats på vår lista över lokala Vaillant-installatörer ökar din synlighet och dina kvalitativa leads avsevärt. På så sätt kan du bygga upp ett nätverk av nya kunder.

Leads

Lead management är en viktig del av ditt yrke. Genom att använda vårt breda utbud av digitala verktyg blir det mycket enklare: Vi erbjuder dig leads och gör din konsultation mer effektiv.

Annonsmaterial

En lämplig offentlig profil är nyckeln till ett framgångsrikt företag. Därför erbjuder vi dig som nätverksmedlem hjälp med att skapa din individuella, personliga reklam. På så sätt kan du enkelt locka till dig nya kunder.

Den efterförsäljningsservice som du och dina kunder förtjänar

Du är van vid en bra säljservice från oss. Naturligtvis fortsätter detta efter försäljningen. Som en del av ditt team stöder vi dig med ett omfattande nätverk av servicetekniker, långvarig reservdelsservice, starka övervaknings- och diagnosverktyg. Vårt partnerskap säkerställer att du förser dina kunder med den bästa kvaliteten. Så att du kan ta dig an ditt nästa projekt med sinnesro - och få snabb support när du behöver det.
Installatör söker efter reservdelar

Vårt mål: Din komfort

Med vårt starka nätverk kan du erbjuda bästa möjliga service för dina kunder
  • Erbjud dina kunder snabb hjälp genom att få snabb tillgång till reservdelar
  • Använd vår reservdelskatalog för att hitta rätt reservdel snabbt och enkelt
  • Få reservdelar även 15 år efter installationen
Lojalitetsapp på smartphone

Belöning för din lojalitet: Vaillants lojalitetsprogram

Ta chansen att få stöd på bästa möjliga sätt: Bli medlem i vårt kostnadsfria partnerprogram och dra nytta av ytterligare fördelar: öka din effektivitet med hjälp av våra experter, samla poäng för ditt företag medan du och dina medarbetare arbetar och få tillgång till ett ständigt växande utbud av belöningar. Vaillants lojalitetsprogram (VEP) är perfekt för alla installatörer som vill dra nytta av nästan 150 års kunskap och samtidigt belönas för sitt arbete.

Det här jobbet är gjort på nolltid.

Ditt enklaste jobb någonsin? Din registrering som Vaillant-partner. Slutför din registrering nu i några enkla steg och dra nytta av ett starkt nätverk som du alltid kan lita på.
0
1

Registrera ditt företag

Använd vårt kontaktformulär för att registrera ditt företag som partner på bara några ögonblick.
0
2

Låt oss göra jobbet

Vi kontrollerar din förfrågan inom några dagar och återkommer till dig.
0
3

Få din åtkomst

När din registrering har bekräftats eller om du redan är registrerad kan du begära tillgång till vår myVaillant Pro via kontaktformuläret.